Ervaringen

-"Door Oefentherapie Cesar weet ik nu hoe ik met mijn nekklachten om moet gaan, welke oefeningen ik kan doen om mijn lichaam sterker te krijgen en daarbij hoe ik mijn houding aan moet passen om ervoor te zorgen dat de nekklachten niet ineens terugkeren. Dankjewel Carlijn!” – man, 62 jaar, nekklachten.

- “Bedankt voor de zeer kundige behandelingen. Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en kon ik er altijd vragen over stellen. Oefeningen deden we nog eens over om vinger aan de pols te houden en om te kijken of het goed ging. Ik vond het prettig dat we samen hadden overlegd wat voor mij de beste oefeningen zouden zijn voor onder andere lopen zitten en bukken. Ik heb hier heel veel aan gehad en ook niet geheel onbelangrijk; de sfeer was altijd erg plezierig.” – vrouw, 53 jaar, nekklachten.

- “Door Oefentherapie Cesar ben ik goed en vakbekwaam geholpen, waardoor ik nu zo goed als geen rugklachten meer ervaar.” – man, 39 jaar, lage rugklachten.

- “Bedankt voor het meedenken om van mijn lage rugklachten af te komen. De tips die ik heb meegekregen helpen goed om mijn houding aan te kunnen passen, zodat ik minder klachten ervaar in mijn dagelijkse handelingen.” – man, 54 jaar, rugklachten.

- “Bedankt Melissa voor de zeer goede begeleiding en luisterend oor, dit had ik nodig. De fijne behandelingen hebben mij erg geholpen om mij om te leren gaan met mijn klachten!” – vrouw, 45 jaar, chronische pijnklachten.

- “Er wordt altijd gevraagd hoe het gaat en hierop wordt de behandeling aangepast. Er is genoeg ruimte om aan te geven waar er problemen worden ervaren bij de oefeningen en houdingsaanpassingen. Ik ben zeer tevreden over alle behandelingen en heb veel geleerd over mijn houding.” – man, 59 jaar, hernia.

- “De therapie vond ik super! Ik ben anders naar mijn houding gaan kijken, bijvoorbeeld hoe ik sta, zit enz. De oefeningen waren makkelijk te onthouden en goed uit te voeren. Het prettige is dat ik hierdoor mijn dagelijkse activiteiten kon blijven uitoefenen. Namelijk, de oefeningen en houdingsadviezen hadden ervoor gezorgd dat ik mijn activiteiten kon corrigeren, zodat het voor mijn lichaam minder belastend werd. (Het waren niet té veel behandelingen, wat ik erg prettig vond.)” – vrouw, 41 jaar, rugklachten.

- “Ik ben erg tevreden over de oefentherapeuten van Oefentherapie Cesar Nijkerk. Ze hebben mij goed geholpen en wanneer ik nog klachten ervaarde, kon ik contact opnemen. Ik heb een hele fijne therapieperiode gehad. Nu ben ik pijnvrij!” – vrouw, 28 jaar, schouderklachten.

- “Toppers bij Oefentherapie Cesar Nijkerk, ben erg blij met de behandelingen!” – vrouw, 26 jaar, bekkenklachten.

- “Ik ben erg blij dat de huisarts mij naar Oefentherapie Cesar had doorverwezen, want ik heb ik heel veel aan de therapie gehad. Zo kan ik nu mijn bovenrugklachten beïnvloeden door mijn houding aan te passen.” – man, 32 jaar, bovenrugklachten.

- “Oefentherapie Cesar heeft ervoor gezorgd dat de laatste 9 weken van mijn zwangerschap een stuk draaglijker waren! De behandelingen gaven veel verlichting, waardoor ik de laatste loodjes beter doorgekomen ben.” – vrouw, 29 jaar, bekkenklachten.

- “De therapie heeft veel meer effect gehad dan ik van tevoren had gedacht! Nooit gedacht dat ik van mijn slijmbeursontsteking in mijn heup af zou komen na 2 jaar er mee rond te hebben gelopen. Dankzij de deskundigheid tijdens de behandelingen kan ik nu eindelijk weer normaal op mijn zij slapen, zonder wakker te worden van de pijn. Ik kan nu ook weer mooie lange wandelingen maken. Ik ben zeer tevreden en raad Oefentherapie Cesar zeker aan.”- vrouw, 53 jaar, slijmbeursontsteking heup.